Ongelma- ja pihapuiden kaato kourasahalla

Pihapuiden kaato turvallisesti ja tehokkaasti

Pihapuiden kaato kannattaa aina tilata ammattilaisen tekemänä, etenkin kun kaadetaan puita rakennusten tai voimalinjojen ympäristössä. Raivaustarkoituksissa kaadettujen puiden lisäksi pihasta täytyy saada turvallisesti kaadettua myös ongelmapuut ja esimerkiksi myrskyn jälkeen kaatumisvaarassa olevat puut. Lue lisää siitä, minkä takia myrskyraivaus on ammattilaisen työtä.

Vaarallisissa tai haastavissa koheissa kourasaha on oikea valinta. Katso videolta, miten pihapuiden kaato kourasahalla toimii ja ota yhteyttä, jos voimme olla avuksi!

Kourasaha nopeuttaa pihapuiden kaatoa

Kourasaha on oikea valinta vaarallisten kohteiden raivauksessa. Kourasaha sahaa ja kerää puun valmiiksi pätkittynä koneellisesti, jolloin alue pysyy siistinä ja työskentely on turvallista käyttäjälle ja ympäristölle. Koska pihapuiden kaadot onnistuvat kourasahalla turvallisemmin ja siistimmin verrattuna käsin kaatamiseen, pihapuiden kaato on myös nopeampaa ja edullisempaa. Lisäksi ongelmapuiden kaadot saadaan tehtyä hallitusti ilman, että rakennukset tai voimalinjat olisi vaarassa. Puunkaadon lisäksi kourasahaa voidaan käyttää varjostavien oksien poistamiseen.

Pihapuiden kaadon hinta

Jokainen puidenkaatotyö on yksilöllinen ja riippuu monesta asiasta, kuten puun sijainnista, lähellä olevien rakennusten sijainnista ja puun kunnosta, joten annamme hinta-arvion vasta kohteen nähtyämme. Arvioimme myös turvallisimman työtavan aina tapauskohtaisesti.

Useimmissa tapauksissa kourasahalla työskennellessä saavutetaan sitä suurempi säästö, mitä vaikeampi kohde on. Ota yhteyttä, niin voimme tehdä tarjouksen kohteesta.

Esimerkkejä hintaeroista kourasahan eduksi. Keskivaikean puun kaato rakennuksen vierestä: käsin kaatamalla puunkaadon hinta 300 € ja kourasahalla tehtynä 150 €.

Katso videolta, miten käyttämämme tekniikka toimii.

Miemalantie 56

13430 Hämeenlinna

Markku Huostila

040 062 7099

Ota yhteyttä!

Toimimme kaupungeissa Hämeenlinna, Turku, Jämsä, Lahti, Kouvola ja Helsinki.

Sopimuksen mukaan tulemme myös muualle ympäri Suomen, ota siis yhteyttä myös mainittujen kaupunkien ulkopuolelta!