Piha- ja ongelmapuiden kaato kourasahalla

Kourasaha nopeuttaa pihapuiden kaatoa ja tekee siitä turvallisempaa

Ongelmalliset ja kaatumisvaarassa olevat puut on aina syytä kaataa osaavan ammattilaisen ammattitaitoa hyödyntäen. Myrskyjen vaurioittamat, kallistuneet puut tai konkelot voivat varomattoman puunkaatajan käsissä olla jopa hengenvaarallisia.

Kourasaha on oikea valinta vaarallisten kohteiden raivauksessa. Kourasaha sahaa ja kerää puun pätkinä koneellisesti, jolloin alue pysyy siistinä ja työskentely on turvallista käyttäjälle ja ympäristölle. Koska pihapuiden kaadot onnistuvat kourasahalla turvallisemmin ja siistimmin verrattuna käsin kaatamiseen, työ on myös nopeampaa ja edullisempaa. Lisäksi ongelmapuiden kaadot saadaan tehtyä hallitusti ilman, että ympäristö olisi vaarassa. Kourasahan käyttö soveltuu puiden kaatamisen lisäksi myös paksumpien, varjostavien oksien poistamiseen. Arvioimme soveltuvimmat ja turvallisimmat työtavat aina tapauskohtaisesti.

Otathan huomioon, että jokainen työ on yksilöllinen ja riippuu monesta asiasta, kuten puun sijainnista, lähellä olevien rakennusten sijainnista ja puun kunnosta, joten annamme hinta-arvion vasta kohteen nähtyämme. Useimmissa tapauksissa kourasahalla työskennellessä saavutetaan sitä suurempi säästö, mitä vaikeampi kohde on. Ota yhteyttä niin voimme tehdä tarjouksen kohteesta.

Esimerkkejä hintaeroista kourasahan eduksi. Keskivaikean puun kaato rakennuksen vierestä: Käsin kaatamalla hinta 300 € ja kourasahalla tehtynä 150 €.

Katso videosta, miten käyttämämme tekniikka toimii.

Miemalantie 56

13430 Hämeenlinna

Markku Huostila

040 062 7099

Ota yhteyttä!

Toimimme kaupungeissa Hämeenlinna, Turku, Jämsä, Lahti, Kouvola ja Helsinki.

Sopimuksen mukaan tulemme myös muualle ympäri Suomen, ota siis yhteyttä myös mainittujen kaupunkien ulkopuolelta!