Kannon jyrsintä viimeistelee pihapiirin

Kannon poisto kantojyrsimellä on nopea tapa siistiä piha

Tämäkin kanto olisi helppo poistaa kantojyrsimellä!Kaadetuista puista jää aina jäljelle kantoja, jotka harvemmin ovat toivottuja tai sopivat paikoilleen jätettäväksi. Kanto lahoaa hitaasti, joten etenkin yhtään häiritsevämmän kannon kanssa ei kannata jäädä odottelemaan, että luonto hoitaa homman – poistetusta puulajista riippuen sitkeämpi kanto saattaa jopa alkaa kasvattamaan uutta kasvustoa. Mikäli pihasta kaadetaan puita tai ongelmapuista jää jäljelle häiritseviä kantoja, voimme poistaa kannot nopeasti ja tehokkaasti kantojyrsimellä, jotta pääset heti nauttimaan raivatusta alueesta kokonaisuudessaan. Kantojyrsin mahdollistaa kannon poistamisen hyvin tarkasti – laadukas kalusto ja kokemuksen tuoma ammattitaito varmistaa, että kaadetusta puusta ei jää jäljelle muuta kuin monikäyttöistä puurouhetta.

Kantojyrsintä tarjoaa lukuisia hyötyjä:

  • Kantojyrsin pääsee ketterästi ja ympäristöä vahingoittamatta hankaliinkin paikkoihin.
  • Kanto jyrsitään puurouheeksi, joka voidaan uudelleenkäyttää.
  • Koska kanto jyrsitään paikan päällä, säästät kannon hävityskuluissa.
  • Kantojen jyrsintä ei vaadi kannon ylöskaivamista juurineen, jolloin kantoja voidaan poistaa myös esimerkiksi rakennusten läheltä.

Jäikö ison kannon poistosta kuoppa? Ei hätää!

Ison kannon poisto jättää aina kuopan, myös silloin kun kanto poistetaan kantojyrsimellä. Mikäli poistetusta kannosta jäävä rouhe ei riitä täyttämään kuoppaa, saat kauttamme helposti myös täyttömaata. Haluamme varmistaa, että jälkeemme jää aina mahdollisimman siisti piha.

Meiltä onnistuu kannon jyrsinnän lisäksi myös puiden kaato

Kun pihassa on ongelmapuu tai pieni raivaus on muuten vain ajankohtaista, voit tilata koko palvelun puun kaadosta kannon jyrsintään kätevästi samasta paikasta. Lue lisää pihapuiden ja ongelmapuiden kaadosta!

 

Miemalantie 56

13430 Hämeenlinna

Markku Huostila

040 062 7099

Ota yhteyttä!

Toimimme kaupungeissa Hämeenlinna, Turku, Jämsä, Lahti, Kouvola ja Helsinki.

Sopimuksen mukaan tulemme myös muualle ympäri Suomen, ota siis yhteyttä myös mainittujen kaupunkien ulkopuolelta!