Metsuripalvelut Hämeenlinnassa ja lähikaupungeissa

Puiden kaadot, raivaukset ja muut metsuripalvelut

Metsuripalvelut ammattitaidolla, haastavissakin kohteissa

Puiden kaato, hakkuut ja raivaustyöt ovat etenkin rakennusten lähellä tai muuten haastavissa kohteissa ammattilaiselle jätettäviä töitä. Kokeneella metsurilla on välineet ja osaaminen toteuttaa kaadot ja raivaukset turvallisesti, rakennuksia riskeeraamatta tai ympäristöä vahingoittamatta. Metsurin tekemänä työt sujuvat myös nopeasti ja jälki on siistiä; esimerkiksi pihasta kaadetut puut voidaan viimeistellä kannon jyrsinnällä, jolloin jäljelle jää siivottu ja täysin käyttökunnossa oleva esteetön piha.

Metsuripalvelut soveltuvat yhtä hyvin kotitalouksille, taloyhtiöille, kuin vaikka julkisellekin sektorille. Kaikkialla missä kasvaa puita, tarvitaan silloin tällöin metsuria!

Toteutamme metsuripalveluja Hämeenlinnassa, Forssassa, Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Tarpeen vaatiessa liikumme myös muualla Suomessa, ota vain rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Meillä on osaaminen ja kalusto esimerkiksi pehmeän maan metsätöille tai kiipeilymetsuria vaativiin kohteisiin.

Mitä metsuri tekee?

  • Kaadettavien puiden merkitseminen
  • Erilaiset hakkuut, kuten harvennus ja maisemanhoitohakkuu
  • Yksittäisten puiden kaato, karsinta ja pinoaminen – lue lisää puiden kaadosta!
  • Vesakoiden raivaukset ja muut raivaussahalla tehtävät työt
  • Myrskytuhojen raivaukset
  • Kantojyrsintä osana pihan viimeistelyä

Yleisimpiä metsuripalvelujen tarpeita ovat lahoavien tai myrskyssä vaurioituneiden puiden turvallinen kaataminen, harvennukset ja pihan käyttöä tai asumismukavuutta haittaavien puiden kaato. Näihin yhdistetään usein kantojyrsintä, joka voidaan tehdä myös vanhalle kannolle joka on alkanut mätänemään, tai joka on hidasteena esteettömän pihan saavuttamiselle. Seuraava luonnollinen kohde on raivaukset uudisrakentamisen tieltä, tiellä olevien tai murtuvien oksien harventaminen sekä latvan katkaisu.

Pitkällä kokemuksellamme ja laadukkaalla kalustollamme voimme tarjota monipuoliset metsurin palvelut turvallisesti, nopeasti ja korkealla laadulla. Pystymme työskentelemään haastavammissakin kohteissa, joissa vaaditaan erityistä tarkkuutta tai hankalaan maastoon soveltuvaa kalustoa.

Pehmeän maan metsätyöt laadukkaalla kalustolla

Pehmeällä maalla tehtävät metsätyöt vaativat paljon sekä metsurilta että kalustolta. Esimerkiksi suoalueilla liikkuminen on raskaalle kalustolle vaikeaa ja edellyttää kuljettajalta erityistä osaamista. Käytössämme olevalla kalustolla pääsemme kaatamaan puut tarvittaessa pehmeältäkin maalta ilman viivästyksiä ja aiheuttamatta ylimääräistä vahinkoa alustalle.

Kiipeilymetsurin työt laidasta laitaan

Joissakin tapauksissa työkohde on niin haastavassa paikassa, että sen lähelle ei saada tuotua tarvittavaa kalustoa. Tällöin esimerkiksi oksien karsinta ja latvan katkaisu voidaan tehdä siten, että metsuri kiipeää puuhun suorittamaan työn. Ammattitaitoiset metsurimme osaavat suorittaa työt turvallisesti aiheuttamatta vaaraa henkilöille tai ympäristölle.

Teemme metsurin töitä pääasiassa Hämeenlinnassa ja 100 kilometrin säteellä Hämeenlinnasta.

Miemalantie 56

13430 Hämeenlinna

Markku Huostila

Ota yhteyttä!

Toimimme kaupungeissa Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa ja Hyvinkää

Sopimuksen mukaan tulemme myös muualle ympäri Suomen, ota siis yhteyttä myös mainittujen kaupunkien ulkopuolelta!