Puunkaato Hyvinkää

Pihapuiden, ongelmapuiden sekä muiden puiden kaato Hyvinkää

Etsitkö ammattilaista puunkaatoon Hyvinkään alueella? Ota tällöin meihin yhteyttä!

Pihapuiden kaato on syytä tilata ammattilaisen tekemänä aina kun puu on vähänkään isompi, sekä silloin kun puu kasvaa rakennusten tai voimalinjojen lähellä. Raivaustöissä kannattaa lähes aina suosia metsuria, sillä puunkaato on tarkkaa työtä puun kasvettua yhtään isommaksi.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun: kaadamme pihapuut sekä muut puut turvallisesti, jyrsimme kannot pois ja autamme tarvittaessa täyttömaan hankinnassa. Työmaan viimeistelee risujen sekä leikkuujätteiden siivous, mikäli asiakkaillamme ei ole niille käyttöä.

Kunnon työvälineet mahdollistavat onnistuneen puunkaadon

Perinteisten metsurivälineiden lisäksi kalustossamme olevat kourasaha ja kantojyrsin mahdollistavat turvallisen puunkaadon sekä työskentelyn myös kohteissa, joissa tarvitaan järeämpiä työvälineitä. Kauko-ohjattavalla kourasahalla pystytään katkomaan vaikeassa paikassa oleva tai jo mädäntynyt puu pala kerrallaan turvallisesti, eikä puuta tarvitse tällöin kaataa kokonaisena.

Tarvitaanko puunkaatoon lupa Hyvinkään alueella?

Hyvinkäällä tontilta tai rakennuspaikalta voidaan kaataa puu ilman lupaa tiettyjen ehtojen täyttyessä. Suosittelemme perehtymään Hyvinkään kaupungin ohjeistuksiin puunkaatoon liittyen Hyvinkään kaupungin sivuilta.

Aina voidaan kuitenkin kaataa esimerkiksi vanha ja mädäntynyt omenapuu itsekin turvallisesti ja ilman puunkaatolupaa. Lupa omenapuuta isomman puun kaatoon haetaan paikalliselta rakennustarkastajalta/rakennusvalvonnasta.

Miksi valita ammattilainen pihapuun kaatoon?

Pihapuun kaatamiseen koulutettu ammattilainen osaa arvioida mm:

  • Ehkäisee vaaratilanteet etukäteen
  • Tietää tarvitseeko puuta katkoa osissa
  • Sopiiko puu kaatumaan
  • Mihin suuntaan puu voidaan kaataa ja onko edessä jotain kuten valaisimia, kukkapenkkejä tms.
  • Maaperän kunnon
  • Varmistaa ongelmapuiden oikeaoppisen kaatamisen

Tilaa ammattilainen paikalle kaatamaan pihapuut ja nauti helposta, turvallisesta sekä siististä lopputuloksesta.

Ilmasella arviolla selvität puunkaadon hinnan

Jokainen puunkaato on yksilöllinen ja riippuu monesta asiasta, kuten puun sijainnista, lähellä olevien rakennusten sijainnista ja puun kunnosta, joten annamme hinta-arvion vasta kohteen nähtyämme. Arvioimme samalla myös turvallisimman työtavan ja ammattilainen voi arvioida mahdollisten ongelmapuiden kunnon, sekä kertoa tarvitseeko ongelmapuu poistaa kokonaan. Ilmaisen arvion voit pyytää myös tontille, jota ollaan raivaamassa rakennustöitä varten.

Kourasahan avulla voidaan saavuttaa suuriakin säästöjä, kohteen ollessa erityisen haastava. Kourasahalla sahattuna puun kaataminen saattaa olla jopa puolet halvempaa kuin käsin sahattaessa. Helpoiten saat hinnan selville pyytämällä meidät paikalle, jolloin voimme arvioida tilanteen.

Palveluihimme kuuluu myös kannon jyrsintä, mikä jättää raivatusta pihasta siistin ja esteettömän.

Pihapuiden sekä muiden puiden kaadot ja kuntokartoitukset ammattitaidolla alueella Hyvinkää sekä lähialueet.

Miemalantie 56

13430 Hämeenlinna

Markku Huostila

Ota yhteyttä!

Toimimme kaupungeissa Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa ja Hyvinkää

Sopimuksen mukaan tulemme myös muualle ympäri Suomen, ota siis yhteyttä myös mainittujen kaupunkien ulkopuolelta!